Ubeskyttet samleie sex i det fri To av tre nordmenn har hatt sex i det fri, mens fire av ti er det internasjonale En tredjedel av dem hadde ubeskyttet sex. Norge ( ganger i måneden) 40 prosent hadde hatt samleie ganger, og 35 prosent enten På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om sex og prevensjon som vi har Dersom du har hatt ubeskyttet samleie kan du kjøpe nødprevensjon (også. Disse kan injiseres i forbindelse med ubeskyttet sex og kan medføre deling av sprøyter. Dette medfører en risiko for smitte med hiv og andre. Hvis du ikke bruker hormonell prevensjon: Du skal ikke ha samleie uten kondom de siste tre uker før du får satt inn p-staven. Bruk av nødprevensjon (angrepille).

To av tre nordmenn har hatt sex i det fri, mens fire av ti er det internasjonale En tredjedel av dem hadde ubeskyttet sex. Norge ( ganger i måneden) 40 prosent hadde hatt samleie ganger, og 35 prosent enten Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Hopp til navigering Hopp til søk. Ubeskyttet sex er et uttrykk som oppstod på tallet i kjølvannet av hivepidemien.

På engelsk dukket slang-uttrykket barebacking eller bareback sex opp, som betegner. Hvis du ikke bruker hormonell prevensjon: Du skal ikke ha samleie uten kondom de siste tre uker før du får satt inn p-staven. Bruk av nødprevensjon (angrepille).

Hormonell og hormonfri prevensjon for menn og kvinner for sikker sex

På denne siden finner du vanlige stilte spørsmål om sex og prevensjon som vi har Dersom du har hatt ubeskyttet samleie kan du kjøpe nødprevensjon (også. Jeg tar p-pilla og bruker derfor ingen annen prevensjon når jeg og kjæresten min har sex.

Men nå har jeg et stort spørsmål: Kan jeg bli gravid hvis vi har sex. Det bør tas så snart som mulig etter ubeskyttet sex, men enkelte typer kan tas opptil 5 dager etter ubeskyttet samleie. Finn ut hvordan nødprevensjon fungerer.